IronClad Assurance®

Køb uden bekymringer med vores IronClad Assurance®

Se efter vores IronClad Assurance® Certificering af Udstyrs Stand på den maskine, du ønsker at købe

IronCladLogo
Vores IronClad Assurance® Certificering af Udstyrs Stand fortæller dig, at en af vores inspektører personligt har set varen, taget billeder og gennemført en grund undersøgelse af vigtige systemer og komponenter. Det, du ser i inspektionsrapporten, er det du vil få, når du modtager udstyret. Hvis det udstyr, du modtager, ikke er i samme stand som beskrevet i vores inspektionsrapport, bedes du kontakte os næstkommende hverdag, efter du har modtaget varen. Begrundede tvister vil blive behandlet på en gensidig fordelagtig måde. For yderligere detaljer, læs vores IronClad Forsikringspolice. For spørgsmål omkring IronClad Assurance eller indgivelse af en reklamation, bedes du kontakte vores kundeservice mandag til fredag fra. 6:00 til 17:00. (Pacific Time Zone) på tlf.: +353 (0)1 860 5000.

Undersøgelsesrapporter

Køb med ro i sindet velvidende, at vores varer har gennemgået en fuldstændig og detaljeret inspektion af en fagmand.

Inspektionseksperter

Vores team med over 250 professionelle inspektører har i snit 20 års erfaring med udstyr og følger en standardiseret, pålidelig og konsistent evalueringsmetode.

Pålidelige rapporter

Vores rapporter indeholder evalueringer og kommentarer til vigtige systemer og komponenter, funktionelle testresultater og mange billeder. Ved udvalgt udstyr inkluderer vi også laboratorieanalyse af olie og væsker i store komponenter og systemer i forhold til forurenende stoffer og slid på metaller.

Køb med ro i sindet

Med vores IronClad Assurance kan du have tiltro til, at det du ser i inspektionsrapporten, er det du får, når du modtager udstyret.

Søg på udstyr og se inspektionsrapporterne

Søg