Sådan sælger du

Det er nemt at sælge på
IronPlanet & Marketplace-E.

1

Vi prissætter og undersøger det.

Ring til os, så hjælper vi dig gennem valgmuligheder skræddersyet til at maksimere din fortjeneste. Når vi har fundet frem til den bedste måde at sælge dit udstyr på, tager vores certificerede inspektører ud til dig for at inspicere enhederne.

2

Vi markedsfører og sælger.

Vi offentliggør inspektionsrapporter og markedsfører dit udstyr til kvalificerede købere verden over. Køberne kan gennemgå vores garanterede inspektionsrapporter, som understøttes af vores IronClad Forsikring, og foretage købet i fuld tillid.

3

Du bliver betalt.

Når vi har en bekræftet betaling fra køberen, udbetaler vi beløbet til dig, hvorefter udstyret frigives.

Få et tilbud!

Fortæl os om dit udstyr, og hvordan vi kan få fat i dig. En lokal repræsentant kontakter dig den næstfølgende hverdag.

*De indsamlede oplysninger vil blive opbevaret i overensstemmelse med vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Med over 2 millioner registrerede brugere på verdensbasis har du alle tiders chance for at finde nogen, som ønsker at købe, det du har til salg.

John Doe

“IronPlanet arbejdede hårdt for at sikre en fair salgspris til markedsværdien. Dette salg gav os i sidste ende mulighed for at gennemføre vores afhændelsesstrategi.”

Swift Transportation

John Doe

“IronPlanet er virkelig hurtige. Det er ikke nødvendigt at vente og annoncere i månedsvis. Du får et bestemt tidspunkt, hvor du ved, hvad dit udstyr er værd.”

Freedom Waste Service