Fragtservice

Fragtservice

Hos IronPlanet har vi forståelse for vigtigheden af transportservice, når man køber udstyr. Vi hjælper købere med at finde udbydere af transportydelser. De Transportudbydere, som vi samarbejder med, har betydelig erfaring med tungt gods, er konkurrencedygtige på markedet og vigtigst af alt, er blevet benyttet af eksisterende kunder med jævne mellemrum.

Ritchie Bros. Logistics

Ritchie Bros. Logistics
 

Få dit udstyr fragtet hvorhen du vil med Ritchie Bros'. fuld dør-til-dør-service og transportløsninger. Ritchie Bros. Logistik tager sig af alle skridt på rejsen med en altomfattende service for hurtigt og effektivt at få dit udstyr på tværs af grænser, kontinenter og oceaner: Priser, fragt og transport, toldgebyrer, import- og eksportdokumentation, alle betalinger.

Kontakt Ritchie Bros. Logistics team i dag for flere oplysninger eller et tilbud. Ring på +31.1683.92200 eller skriv en e-mail til: logistics@rbauction.com

 

International transportservice

Gruber Logistics B.V.

 

Kontaktoplysninger
Stefano Lotto
Telefon: +31 18 36 69 802
Fax: +31 18 36 69 810
Stefano.Lotto@gruber-logistics.com
http://www.gruber-logistics.com
 

Hansen Shipping (UK) Ltd

 

Kontaktoplysninger
Rasmus Stokholm
Telefon: +44 (0) 1277 355 655
Mobil: +44 (0) 790 69 55 495
rasmus@hansenshipping.com
http://www.hansenshipping.com

Købere af udstyr kan vælge selv at arrangere transport. IronPlanet kan ikke holdes ansvarlig for nogen handling, undladelse eller forsømmelse, der kan opstå i forbindelse med transportaftaler med tredjepart, uanset om det er igennem de ovennævnte transportudbydere eller en ekstern transportudbyder.

Fragtpriser kan ændre sig og påvirkes af mange faktorer, herunder: maskintype og konfiguration, afstand og transportrute, samt den type trailer og de tilladelser, der kræves for at flytte lasten. Forholdet/kontrakten for transporten er udelukkende en aftale mellem køber og transportudbyderen. Alle spørgsmål angående afhentningsdato, leveringsdato, omkostninger og betalingsoplysninger skal rettet direkte til transportudbyderen.