FAQ

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Sådan sælger du

Afhængig af deres behov, kan sælgere annoncere deres udstyr på vores ugentlige online- eller onsite-auktioner. Uanset om auktionen er online eller på stedet, kan bud placeres online, så købere fra hele verden kan deltage.

Ja, varer på vores månedlige udvalgte auktioner og auktioner på stedet kan udbydes uden mindstepris.

Vurdering af udstyr

Den tidsramme og den arbejdsmæssige indsats, der kræves for at gennemføre en vurdering, varierer på baggrund af flere faktorer, herunder antal, type, alder, stand, placering(er) og tilgængelighed af det pågældende udstyr. En relativt simpelt vurdering vil typisk tage 2 til 3 uger fra modtagelse af et underskrevet aftalebrev. Mere komplekse vurderinger tager typisk lidt længere tid. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at leve op til dine forventninger.

Definitionerne på disse 3 værdiforhold er beskrevet nedenfor:

  • Fair markedsværdi (FMV) - Defineres som det beløb udtrykt i form af penge, der med rimelighed kan forventes for ejendom i en udveksling mellem en villig køber og en villig sælger, der er lige for begge, som hverken tvinges til at købe eller sælge, og begge er fuldt bevidste om alle relevante fakta, med udgangspunkt i en bestemt dato.
  • • Ordenlig likvidationsværdi (OLV) - Defineres som det anslåede bruttobeløb udtrykt i form af penge, som typisk vil kunne realiseres ved et salg, givet at en køber findes inden for en rimelig frist, medens sælgeren er tvunget til at sælge ud fra en "som beset"-basis, med udgangspunkt i en bestemt dato.
  • • Forceret likvidationsværdi (FLV) - Defineres som det anslåede bruttobeløb udtrykt i form af penge, som typisk vil kunne realiseres ud fra et korrekt annonceret og gennemført offentligt salg, hvor sælgeren er tvunget til at sælge relativt hurtigt ud fra et "som beset"-grundlag, med udgangspunkt i en bestemt dato.

Sælgergebyrer

Det afhænger af hvor mange dele og hvilken type udstyr, du ønsker at sælge som del af en pakkeløsning. Kontakt venligst IronPlanets kundeservice på tlf.: +353(0)1 899 1040, hvis du ønsker flere oplysninger.